duminică, 9 noiembrie 2008

COCA COLA DAUNEAZA GRAV SANATATII


CITESTE TOT, E FOARTE IMPORTANT!!!

Ce este mai bun decât sa fie însotit prânzul nostru sau pizza de la cina de o Coca-Cola rece Racoritoare, digestiva si mai ales fara de moarte. Nu cumva însa, în spatele acestora se ascunde ceva ? Exista ceva ce nu stim ? Ce este, în fine, acest lichid negru spumant pe care-l numim Coca-Cola ?
* În multe state ale Statelor Unite ale Americii politistii cara doua galoane de Coca-Cola într-un camion ca sa curete sângele de pe drumuri în urma accidentelor.
* Daca puneti o friptura (o bucata de carne) într-un bol cu Coca-Cola va disparea dupa doua zile.
* Ca sa curatati o toaleta turnati în scoica WC-ului o Coca-Cola si lasati cunoscutul gust sa stea pentru o ora dupa care trageti apa. Se va fi curatat în mod impecabil si va straluci de curatenie. Acidul citric al Coca-Colei face sa dispara toatele petele colorante de pe suprafetele sticloase si de pe portelanuri.
* Ca sa scoateti rugina de pe aparatoarele cromate ale autovehiculelor frecati cu o bucata de folie de aluminiu mototolita si înmuiata în Coca-Cola.
* Ca sa curatati contactele (polii) unei baterii auto de coroziuni varsati peste acestea o Coca-Cola.
* Ca sa slabiti un surub ruginit (cu piulita) puneti deasupra lui o cârpa înmuiata cu Coca-Cola pentru câteva minute. Petele de rugina, în general, se înlatura dintr-o singura miscare daca puneti peste acestea o cârpa înmuiata cu Coca-Cola.
* Ca sa scoateti petele de grasime de pe haine adaugati o Coca-Cola în masina de spalat împreuna cu detergentul si demarati programul normal de spalare. Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor. Sau la spalatul cu mâna, varsati Coca-Cola peste pata împreuna cu detergentul si apoi frecati în mod ciclic.
* De asemenea, Coca-Cola ajuta la eliminarea petelor si neclaritatilor de pe parbriz. - Coca-Cola are acid fosforic cu pH 2,8 (3,4 dupa altii !) Poate sa dizolve un cui în timp de patru zile. (PH-ul are valori cuprinse între 1 pentru acizi si 14 pentru baze. Un pH de 7 se considera neutru.) - Ca sa se transporte principala solutie concentrata de Coca-Cola ar trebuie ca si camionul-transportor (cisterna) sa utilizeze semnul Hazardous Material, care înseamna Produs de mare pericol.
* Firmele care dispun de Coca-Cola o folosesc ca sa curete motoarele camioanelor lor de mai bine de douazeci de ani ! Acest produs îl bem ! Normal ca-l folosim si pentru a curata petele noastre. Si pe deasupra platim pentru asta ! Corect ?
Informativ : - Valoarea medie pentru aciditatea racoritoarelor gazoase este de 3,4. Aceasta cantitate de acid este suficient de puternica ca sa dizolve dinti si oase ! Corpul nostru înceteaza sa mai construiasca oasele aproximativ la vârsta de 30 de ani. Dupa aceasta vârsta oasele încep sa se dizolve în fiecare an prin intermediul urinei noastre, depinzând însa întotdeauna de aciditatea mâncarii pe care o ingeram. Calciul diluat ajunge în artere, în vasele sanguine, în piele, în tesuturi si în diverse organe (în rinichi rezultatul este formarea pietrelor renale). - Racoritoarele nu au deloc elemente naturale (în comparatie cu vitaminele si apa naturala). Contin mult zahar, au o mare aciditate si coloranti. Multi oameni prefera sa bea bauturi gazoase dupa fiecare masa. Va imaginati care este consecinta ? - Consecinta ?! - Corpul nostru are o temperatura indicativa de 37 grade Celsius pentru procesul digestiei enzimelor. Temperatura racoritoarelor gazoase este cu mult mai scazuta de 37, de mult ori apropiata de zero grade. Aceasta diferenta de temperatura are ca rezultat influentarea procesului de prelucrare a enzimelor si generarea stresului în sistemul nostru digestiv determinând ca acesta sa digere mai putina mâncare. În realitate mâncarea fermenteaza. Mâncarea fermentata genereaza mirosuri urâte, gaze, putreziciune si toxine, care sunt absorbite de catre intestine si astfel intra în sânge de unde se distribuie în întregul organism. Aceasta raspândire a toxinelor contribuie la generarea diferitelor boli. Câteva exemple : - Acum câteva luni a avut loc un concurs la Universitatea din Delhi : Cine va bea mai multa Coca-Cola ? Câstigatorul a baut 8 sticle si a murit pe loc din cauza supra-dozei de bioxid colorant (cernelat) în sânge si a lipsei oxigenarii. De atunci, decanul a interzis categoric racoritoarele gazoase la bufetul universitatii.
* Cineva a pus un dinte spart într-o sticla cu Pepsi-Cola ; în timp de zece zile acesta s-a dizolvat ! Dintii si oasele sunt singurele parti umane care ramân intacte destul de mult timp dupa moartea noastra. Va imaginati ce poate face aceasta racoritoare sensibilelor noastre intestine si în ce hal poate ajunge interiorul stomacului nostru? Calduros apel catre toti.

8 comentarii:

Cgeorgiana 10 noiembrie 2008, 13:30  

Nu pot sa cred ...coca-cola este bautura mea preferata, singurul meu viciu la care nu pot renunta,beau zilnic coca-cola,dar dupa ce am citi aici cred ca o sa incerc sa beau mai putin :(

Masculin e numele meu 10 noiembrie 2008, 13:33  

Cred ca ar fi bine sa renunti!

Anonim,  19 aprilie 2010, 13:32  

intradevar este daunatoare aceasta racoritoare dar tot o data una din cele mai baute!!! imi e greu sa cred ca voi cei care cititi o sa renuntati la coca-cola odata cu ultimu cuvant citit din text...si inca ceva (nu m-as risca sa bag in masina de spalat cola,incercati voi si spunetim daca v-au iesit petele :D )

Anonim,  10 februarie 2011, 05:59  

S-a stricat masina de spalat.

Alexandru-Marian 19 februarie 2011, 07:31  

este adevarat vizitatzi youtube subliminal messeges si o sa vedetzi mult mai multe nu doar bauturile dar si mancarea si apa din unele state e contaminata pentru a decima populatia globului treaba e ca suntetzi totzi nishte marionete conduse de catziva magnatzi printre care si proprietarii firmei coca cola
cautatzi cautatzi cautatzi

Anonim,  8 martie 2011, 11:43  

sunt deendent nu mia pot fara cola da unu sin zona o murit din cuaza aceasta BEA 2 STICLE DE 2,5 PE ZI
timp de vreo 2 ani si o murit \

Anonim,  6 mai 2011, 05:34  

e daunatoare coca- cola dar deja exagerati :) daca ar fi pana acolo multe nu sunt bune dar fara ele nu am putem traiiiii ;) ...

Anonim,  8 iunie 2011, 00:52  

Iar cu ele putem trai, dar prost si putin...

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP