luni, 20 octombrie 2008

My Grandma's Backyard

Loc: Muzeul (Clubul) Ţăranului Român
Program: 14.00- 20.00
Invitat de onoare: Yvan The Face Hunter (www.facehunter.blogspot.com)
After fair party: Ramayana Café (Str. Baldovin Pârcălabul, nr.11 – langa ministerul Transporturilor)
Primul şi cel mai important târg de vintage and self-made fashion aniversează un an de existenţă. De la prima ediţie din 28 octombrie 2007 şi pana acum, MGB a dat naştere unui adevărat fenomen de fashion în Bucureşti şi in tara. Cu fiecare ediţie, numărul de participanţi şi invitaţi a crescut, unul dintre cele mai importante rezultate fiind promovarea şi lansarea de tineri designeri, care în prezent se bucură de un real succes.
Ediţia aniversară îşi propune să sărbătorească un an de reuşite şi să dea tonul pentru ediţiile ce urmează: o abordare matură a fenomenului ce s-a conturat în mare măsură datorită MGB. Asumându-ne această responsabilitate, ediţia Black to Black MGB va aduce în prin plan designeri în adevăratul sens al cuvântului şi profesionişti cu istorie în acest domeniu. Astfel, numărul de participanţi va fi de 25, punand accent mai mult pe calitate decat pe cantitate. Coloana sonoră va fi asigurată de către Dj. Vasile, legendarul DJ al Romaniei.
Ţinuta obligatorie va fi, aşa cum spune şi numele ediţiei, Black - culoare primordială în fashion datorită eleganţei şi calităţii sale unice de a putea fi mereu re-inventată. În plus, negru se potriveşte cel mai bine cu culoarea covorului roşu pe care vor fi întâmpinaţi invitaţii. Surprizele se vor ţine în lanţ, însă toate vor avea ca finalitate crearea unui eveniment în care invitaţii să se simtă în centrul atenţei, ca veritabile vedete. În acest sens, invitatul de onoare al ediţie va fi Yvan The Face Hunter din Londra, unul dintre cei mai cunoscuti fotografi şi colecţionari de streetstyle din lume. După ce a făcut ocolul celor mai importante capitale mondiale ale modei, Yvan îşi îndreaptă obiectivul către Bucureşti, respectiv asupra My Grandma’s Backyard, locul în care se află cea mai mare concentraţie de subiecţi demni de colecţia lui.
Black to Black va fi prima ediţie cu program adecvat de weekend: 14.00- 20.00 şi cu after fair party ce va avea loc la Ramayana Café (www.ramayana.ro), unde surprizele vor continua. Alte noutăţi prezente la această ediţie a târgului sunt chiar flyere-ele ce anunţă evenimentul , realizate prin tehnica lenticulară (imagini cu efecte tridimensionale) – ele în sine o inovaţie în domeniul promovării, precum şi pungile personalizate MGB, care permit invitaţiilor să facă cumpărături cu stil.
Despre My Grandma’s Backyard
MGB este primul şi cel mai important târg de haine, accesorii şi obiecte vintage, self made din România. După un an de existenţă şi cinci ediţii la activ, MGB poate spune că a participat la promovarea unui nou stil şi a unei noi abordări a modei, precum şi a designerilor ce îl reprezintă. Printre numele care au participat în mod regulat la MGB se numără: George Enache, Diana Bobar, Coca Zaboloteanu, Zasha, Fandacsia, Naïve Design, Burp-never grow up, E-vintage, etc.
Fiecare ediţie a adus ceva nou, astfel încât târgul este cunoscut şi datorită inovaţiilor cu care surprinde publicul în mod permanent. În viitor, MGB se va concentra strict asupra tinerilor creatori, reprezentativi pentru avangarda modei româneşti.

4 comentarii:

Gabriela Vlad 26 octombrie 2008, 13:29  

multumesc pt hint-ul raspandit. Sa ma mai urmaresti, but don't be a stalker ,OK? i have enough of them already!

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP