luni, 23 februarie 2009

Catalin Botezatu Store

Catalin Botezatu are preturi mai mult decat accesibile la tricouri, maieuri si chiloti, intre 30 si 40 de lei/produsul. Acum e cazul sa testezi si tu un "imbracatel" pentru "jucaria" ta! Comanzi online si in doua zile iti ajunge pachetul acasa. De unde stiu? Asta am facut eu! :D Reactia dupa desfacerea cutiei? Una buna! :)





Aici e magazinul online:

http://cbstore.eu/index

3 comentarii:

Ciupi 18 martie 2010 la 12:40  

salutare,
da pot confirma ca preturile sunt super accesibile, cat si modalitatea de livrare e de pe o zi pe alta ( in Bucuresti in cazul meu )

Anonim,  19 iulie 2011 la 10:01  

varzerman

Anonim,  16 ianuarie 2012 la 04:29  

ma numesc florin am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin iearna si nu avem si noi ce pune pe masa va rog un ajutor alimetar daca vrety , iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de iarna ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem ce pune pe masa de sarbatori. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi. daca vreti sa ne ajutati cu ce puteti, va las numarul meu de telefon.0731806200. va multumesc mult.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP