marți, 20 ianuarie 2009

Barbati Dotati!

Incepand cu acest an, m-am hotarat sa scriu despre barbati mai putin celebri dar care fac lucruri remarcabile. Cel care deschide acest capitol in Gradina Cu Barbati este Catalin Magdalinis. In cazul in care ai auzit de acest nume, probabil cunosti bine faptul ca vorbim despre un tip cu multe calitati. Uneori am impresia ca “Cel de sus” le da unor oameni prea multe binecuvantari in timp ce altii au fost inzestrati aproape cu nimic. A nu se crede c’as fi gelos, insa aceasta este pur si simplu parerea mea! Despre Catalin pot spune din punct de vedere fizic ca arata foarte bine, chiar daca a depasit pragul de 30 de ani. Unii barbati au adevarate drame cand ajung la aceasta varsta, insa Magdalinis nici macar nu pare afectat de acest lucru! Ma rog…de ce ar fi? Trebuie sa mentionez ca frumusetea fizica ia fost de mare ajutor pe la sfarsitul anilor ’90 cand a fost model pentru designerul Janine. Pe vremea aceea, cine nu ar fi dorit sa lucreze alaturi de un creator de moda care venise cu un alt “point of view” in peisajul modei romanesti?! Insa…noi vorbim de un tip care nu s-a multumit doar cu atat! Asa ca de la model a trecut in pozitia de ilustrator de moda. Cum? Catalin este un desenator exceptional, motiv pentru care a prezentat schitele sale doamnei Janine. Rezultatul a fost cel mult asteptat! Din anul 1998 pana in 2003, Catalin Magdalinis a fost ilustratorul de moda al brand-ului Janine. Ramanem in sfera fashion si va prezint un photo set cu ex modelul Catalin, pentru a va convinge de ceea ce am spus mai sus…arata foarte bine si este de apreciat ca se simte ok si atunci cand pozeaza fara haine. Shoting-ul este realizat de Mircea Gheorghe. Enjoy!


In timpul liber gaseste o reala placere in a desena. Ce anume? Structura sa sexuala il determina sa schiteze barbati musculosi, goi, sau imbracati gay-style in articole vestimentare stretch care scot in evidenta formele corpului si cel mai important lucru…acel “pachetel” usor supradimensionat care subliniaza potenta, virilitatea si masculinitatea. Personajele sale reprezinta barbatii ideali de care se simte atras. Catalin are de gand sa realizeze un web site pentru a putea sharui cu altii roadele muncii sale! Asteptam cu nerabdare! Montajul de imagini cu schitele sale din clipul de mai jos, va poate arata ca el stie prea bine ce e barbatul gay!






Model, illustrator de moda, artist plastic…ar mai fi si altceva? Oooo daaa! Atunci cand mi-a declarat ca si canta, am ramas un pic pe ganduri si am crezut ca nu e cine stie ce! Dar…am ascultat piesele si mi-am dat seama ca gresesc, motiv pentru care trebuie sa imi cer scuze! Ba mai mult…in luna iunie 2007, obtine un rol in videoclipul trupei de punk/rock britanice "Kaiser Chief", la piesa " The Angry Mob", filmat in Bucuresti pentru MTV England, in regia lui Dizzee (Wizz) Rascal, si a avut premiera la British Tv pe 22 iulie. WOW! Aici poti asculta piesele sale: (+)

Pot adauga la portofoliul sau inca o calitate…aceea de scriitor. A inceput prin a scrie can canuri despre vedete, articolele sale fiind de prima pagina! In prezent scrie reflexe din spatele oglinzii, o carte despre viata unui tip bisexual. Poti sa vezi prin ce trece acest personaj citind online pe blogul sau http://www.reflexiadinspateleoglinzii.blogspot.com/. Planuieste sa si tipareasca aceasta carte pentru ca si-a dat seama din emalurile primite cat de apreciat este de cititorii sai.
In cncluzie pot declara ca mi-a facut o reala placere sa cunosc un barbat atat de "dotat" si sa am ocazia sa povestesc despre el si celor care intra in Gradina Cu Barbati. Promit sa revin data viitoare cu un personaj cel putin la fel de interesant, precum Magdalinis. Daca si tu esti un barbat care faci lucururi remarcabile si inca nu ai povestit altora despe ceea ce faci, poti sa imi scri la nume_masculin@yahoo.com pentru a afla toata lumea cat de talentat esti!

4 comentarii:

Anonim,  29 ianuarie 2009 la 07:49  

scuze, dar schitele respective sunt extrase din Tom of Finland. Este un artist atat de faimos, incat nu inseala pe nimeni...

Anonim,  29 ianuarie 2009 la 09:57  

Daca te uiti cu mult mai mare atentie ai sa observi ca, desi sunt inspirate dupa Tom of Finland, schitele sunt totusi facute de respectivul, care este fan al ilustratorului finlandez.Iar cele patru ilustratii prezentate sunt doar o infima parte din ce deseneaza el...

My name is Masculin. 31 ianuarie 2009 la 02:13  

Eu am mers pe incredere atunci cand am scris acest material si cred tare mult ca Magdalinis nu minte! Nu are de ce! E un tip talentat!

@Anonim...inceraca sa vorbesti sub o identitate! E mai corect!

Mika 3 august 2010 la 14:19  

hi hi ! e mai usor sa fii anonim ! poti arunca vorbele ca din prastie ! in fine .....specific noua [din pacate]....in alta ordine de idei: pe unde pana mea ai gradinarit?

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP