miercuri, 15 octombrie 2008

MAKEUP la masculin

Se intampla de multe ori sa merg pe strazile din Bucuresti si sa raman placut surprins de look-ul bine gandit al barbatilor! Parca dintr-o data tot mai multi tipi au mega atitudine si nu le este deloc teama sa arate cat de fashionable sunt ei! Preocuparile sunt pe masura, cam la acelasi nivel cu al femeilor, isi albesc dintii, isi fac un super styling la par, se epileaza, isi fac manicihiura si pedichiura, merg la cosmetica, se penseaza siii...de ce nuuu?! SE MACHIAZA!!! Se stie ca majoritatea oamenilor celebri dau o fuga la cabina de machiaj inainte sa apara in public. Astazi nu mai e o noutate faptul ca inclusiv barbatii obosnuiti, care nu sunt staruri, apeleaza si ei la machiaj pentru un good looking face! Iata cateva tipsuri pentru un makeup facut corect:

EXFOLIEREA Inainte de machiaj, spala bine fata cu apa calda si foloseste o lotiune exfoliatoare. Maseaza cu grija fata, intr-un mod circular, pentru a inlatura celulele pielii care sunt moarte.Dupa ce termini de curatat fata, foloseste un prosop curat, cu care te vei sterge prin tamponare.

TONIFIEREA Aplica o lotiune tonica pe o discheta demachianta (bumbac 100%) si sterge fata prin tamponare. Tonerul are menirea de a readuce pielea la PH-ul natural si de a inlatura orice impuritate.

HIDRATAREA Aplica pe fata cat si pe gat o crema hidratanta SPF cu factor de protectie cel putin 15.

APLICAREA FONDULUI DE TEN Aplica pe partea superioara a mainii o cantitate mica de fond de ten din care vei lua cu pensula si vei incepe sa intinzi pe fata.Uniformizeaza totul foarte bine si nu fa exces, totul trebuie sa para natural!

APLICAREA PUDREI Tamponeaza bine nasul, fruntea si pometii cu pudra mata! Pentru definire accentueaza pometii!

BALSAMUL DE BUZE Foloseste un lip balm neutru sau usor colorat, care poate sa contina aloe vera sau sa fie cu SPF. Astfel vei evita craparea buzelor. Foloseste acest balsam de buze pe tot parcursul zilei.

INLATURAREA MAKEUP-ULUI Sa lasi machiajul pe durata noptii e nesanatos pentru pielea fetei. Seara inlatura makeup-ul cu ajutorul unei lotiuni tonice. La final nu uita sa folosesti o crema hidratanta de noapte!

AI NEVOIE DE :Exfoliator-Lotiune tonica-Crema hidratanta-Dischete demachiante-Fond de ten-Pensula pentru makeup-Pudra mata-Balsam de buze

0 comentarii:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP