vineri, 17 octombrie 2008

GUCCI - primavara/vara 09

Un brand care nu mai are nevoie de introducere si trebuie sa fi de acord cu mine! Acum sa ne concentram atentia supra colectiei s/s 09. In primul rand interpretarea a fost facuta sub stilul anilor 70 si 80. De remarcat sunt pantalonii evazati cu talie joasa dar si cei stransi pe gambe. Despre sacouri pot spune ca sunt cambrate, ceea ce ma incanta foarte tare pentru ca marcheaza bine linia corpului! Cei de la Gucci au reusit sa contureze o silueta usor slim, fara excese de muschi! Daca stau bine sa ma gandesc, imaginea tipilor din colectie ma duce cu gandul la un Mr. Dandy care a suferit un upgrade modernist! Paleta cromatica nu e una zgarcita, intalnim combinatia clasica de alb-negru, insa gasim si albastru, rosu, bleu, verde si tuse frumoase de maro si ocru. De notat sunt si cardiganele tricotate (imi plac cele suprapuse), gentile supradimensionate (marimea conteaza), palariile cu bor scurt si accesoriile pentru gat si maini. Trebuie sa vorbesc si despre printurile vesele din colectie, flori stilizate, grafica urbana si multe dungi pe verticala. Enjoy the show!

2 comentarii:

Anonim,  17 octombrie 2008 la 04:14  

stau acum pe malul marii , cu degetul pe harta tarii,astept la usa intrari sa vi de pe drumul gari,sau
eu sunt cum ar fi strungul pt. strungar,da-m acel inel in dar,cum ar supune francezul "the this is my car",Hai sa mergem intr-un bar ,sa cheltuim unul, doua milioane macar .........si pune poza mea pe messanger la avatar

Anonim,  18 octombrie 2008 la 00:56  

Precum zicea Tim Blanks,aceasta colectie arata (din nou) ca tineretea si luxul pot co-exista intr-un "tot".
Si nu pot decat sa il aprob.

Frida nu se dezminte nici cu aceasta colectie,inca de cand a preluat carma Gucci a adus o gura de aer proaspat brandului,facand atat showurile(modelele,muzica),cat si hainele sa fie "breath-taking".Multi credeau ca o data ce Tom pleaca de la Gucci,va ajunge din nou un brand boring si fara nimic deosebit.Si nu pot decat sa ma bucur ca s-au inselat,recomand sa vizionati si celelalte colectii ale Fridei pentru Gucci pentru a va face o idee mai clara cu privire la cat de geniala e tipa.

Regret ca tinde spre a fi cu mult prea comercial,dar din fericire inca isi pastreaza acel suflu fresh,luxuriant si tineresc.Plus ca preturile practicate fac ca hainele lor sa fie abordabile doar de catre anumite categorii,ceea ce e ok,intrucat pastreaza exclusivitatea intr-o oarecare masura.

Keep up the good work,Frida!

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP